Стартував прийом документів на бакалаврат

10 липня 2019 року
     Стартував прийом документів на бакалаврат. Охочих подати заяви у перший день виявилося багато. Серед них – і випускники коледжів та технікумів, і школярі.

 

     Хтось приїхав з батьками, хтось з друзями. Випускницю школи Діану Мамонтову із Запоріжжя у НУБіП зустрічав хлопець – Денис, який вже закінчив перший курс факультету захисту рослин, біотехнологій та екології і багато розповідав про університет. Виш дійсно чудовий, тому й визначила його як перший пріоритет, говорить дівчина. Але спеціальність я обрала іншу – «Комп’ютерні науки» і готувалася до вступу ретельно: закінчила комп’ютерну академію «Шаг» і сподіваюся стати студенткою.

     Ще один вступник на факультет інформаційних технологій теж гарно підготувався: Андрій Бунецкул вже має диплом з відзнакою Київського державного коледжу туризму та готельного господарства, а вищу освіту вирішив здобути в НУБіП і подав документи на спеціальність «Комп’ютерна інженерія». Взимку я проходив тут навчальну практику – в лабораторії технічного обслуговування комп’ютерної техніки, розповідає Андрій. Там з нами працював Юрій Матус, а сьогодні виявилося, що й у приймальній комісії секретар теж він. Взагалі, гарні викладачі – це був один з моментів, які вплинули на мій вибір і, звісно, матеріально-технічна база.

  

  

 

  

  

     Анастасія Герин, Таїсія Дьячкіна і Кароліна Боровик теж вже мають уявлення про обраний фах: дівчата закінчили Коледж інформаційних технологій НАУ, а от вищу освіти з «Геодезії та землеустрою» вирішили здобути в НУБіП. Подобається підхід до нашої спеціальності на вашому і, сподіваємося, вже й нашому факультеті землевпорядкування, коментують вони свій вибір. Дуже гарно збалансовані дисципліни.

     А от Олег Мошенець послідовно обирає саме наш університет: з відзнакою закінчив Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової НУБіП і продовжити навчання хоче теж тут, на економічному факультеті. Спинився на новій і дуже перспективній спеціальності «Підприємництво і біржова діяльність», яка була відкрита тільки торік. Ще один представник цього коледжу – Михайло Вирвинець обрав для навчання заочну форму і гуманітарно-педагогічний факультет. Його старший брат свого часу закінчив наш університет, і мама Тетяна певна, що саме у НУБіП можна здобути гарну освіту. А вона у сім’ї безумовний авторитет.

     Багато вступників приїхали з батьками. Як, наприклад, киянин Андрій Безолюк. Хлопець подав документи на «Менеджмент» і маючи середній бал ЗНО 184 і гарну англійську має всі підстави на вдалий вступ. На вибір вишу і фаху вплинув його батько Анатолій, який багато років працює в аграрному бізнесі – займається виробництвом добрив і сьогодні підтримав сина. Ще один аналогічний сімейний тандем – Гончарі. Батько Богдан свого часу закінчив наш агрофак, працює за фахом в агросфері, тож і подальшу долю сину Богдану – випускнику Боярського коледжу екології і природних біоресурсів порадив пов’язати з агрономією.

 

 

     З батьком подавати документи на спеціальність «Філологія» (германські мови та літератури, перша – німецька) приїхала і Каріна Белогурова з Черкащини. НУБіП обрала першим пріоритетом і без вагань відразу подала оригінали документів. Її тато Юрій був бійцем полку «Азов» на сході України, повернувся до мирного життя і мріє, аби його донька здобула вищу освіту і стала перекладачем.

   

     Ще одна дитина бійця АТО – Ігор Шляхтун. Поки батько захищає Україну в зоні бойових дій, син з відзнакою закінчив Новоушиліцький коледж Подільського ДАТУ і подав документи в НУБіП на біотехнолога. Бо тут перспективніше і можливостей більше, переконаний хлопець.

  

 

Ірина Білоус
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook