НУБіП на Фестивалі професій Дніпропетровщини: випускників шкіл запросили на навчання

20 травня 2019 року

НУБіП України 16-17 травня взяв участь у ІІІ щорічному Фестивалі професій на Дніпропетровщині. Захід відбувся у м.Покров 16 травня та у м.Нікополь 17 травня. Перед учнями 11 класів шкіл міста Покров та Нікополь було презентовано Національний університет біоресурсів і природокористування України, перелік спеціальностей та переваги навчання.

Серед учасників були університети з м. Києва, Харкова, Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя, Маріуполя.

Школярі проявляли підвищений інтерес до НУБіПу. З презентацією про університет виступив доктор с.-г. наук, професор Віктор Забалуєв.

Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук спілкувався з учнями шкіл та розповідав про університет.

17 травня Фестиваль професій було продовжено м.Нікополь де представники НУБіП виступили перед учнями, їм було роздано інформаційні матеріали, та запрошено на навчання до нашого університету.

Загалом, Фестиваль професій відвідало близько 500 випускників шкіл: 250 учнів 11 класів у місті Покров та 250 учнів 11 клісів у м. Нікополь, які ознайомились із Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

Висловлюємо подяку організаторам Фестилювалю професій, зокрема Людмилі Носевич, керівнику Інтелектуального центру при Громадській організації "Берегиня".

Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи
Дмитро Мотринчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook