Студенти факультету ветеринарної медицини - учасники змагань з легкої атлетики 62-ої Спартакіади студентів НУБіП України

15 травня 2019 року

14-15 травня 2019 року студенти факультету ветеринарної медицини взяли активну участь у змаганнях з легкої атлетики, у перший день яких  проводилися змагання з бігу на дистанціях 100 м, 400 м і 1500 м, стрибки у довжину з розбігу (чоловіки і жінки). У другий день змагань проводилися змагання з бігу на дистанціях 200 м, 800 м, 3000 м, естафета 4 х 100 м (чоловіки і жінки).
У змаганнях брали участь збірні команди факультетів, ННІ до складу яких входять студенти, слухачі магістратури, аспіранти денної форми навчання, випускники магістратури, аспірантури поточного навчального року.
Кількість учасників від факультету, ННІ у кожному виді програми змагань була необмежена. Кожен учасник міг взяти участь у двох особистих видах програми змагань і одній естафеті.
Команду факультету ветеринарної медицини представляло 35 спортсменів.

У перший день змагань нашими спортсменами завойовані 3 золоті медалі та 1 срібна. Так, у бігу на дистанцію 100 м Олександра Ткачук зайняла І місце, а Юлія Грабчева - ІІ місце. У бігу на дистанції 400 м і 1500 м Іванна Орьол і Ольга Гнатюк зайняли перші місця. Також наші хлопці показали не погані результати, але, нажаль, призових місць не взяли.
У другий день змагань нашими спортсменами завоюванні 3 золоті, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Так, у бігу на дистанцію 200 м Олександра Ткачук зайняла І місце. Наша легкоатлетична чемпіонка Ольга Гнатюк зайняла І місце у бігу на дистанцію на 800 м. У бігу на дистанції 3000 м Іванна Орьол зайняла ІІ місце, а Вікторія СмакограйІІІ місце. Також дівчата у складі Олександри Кудрявцевої, Марії Романової, Олександри Ткачук і Ольги Гнатюк здобули І місце у естафеті 4 х 100 м. Хлопці наші, нажаль, не здобули призових місць, але показали непогані результати.


Вітаємо переможців і всіх спортсменів, які взяли участь в змаганнях, та бажаємо подальших перемог!
Дякуємо вболівальникам за підтримку команди факультету ветеринарної медицини!
Факультет ветеринарної медицини - найкращий!!!!

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook