Інноваційні технології компанії «KERNEL»: виїзне заняття бакалаврів-економістів

22 квітня 2019 року

 

 

     Традиційно, завершальним етапом вивчення дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності» є захист інноваційних проектів «Віртуальна реальність», де студенти мають можливість використати всі свої знання, креативні ідеї та реалізувати їх на практиці.

     Для кращого розуміння стану сучасних технологій, було організоване виїзне заняття в компанію «KERNEL» завідувачем кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, професором Ольгою Витвицькою.

     Кернел – провідний у світі та найбільший в Україні виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки.

     Бакалаври економічного факультету та магістри освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю» НУБіП України, мали можливість відвідати лекцію Євгенія Сапіженка – керуючого службою моделювання та моніторингу світової компанії «KERNEL».

     Студенти відзначили надзвичайну відкритість та цілеспрямованість компанії до інновацій та нововведень у сфері сільського господарства. Найголовніше, що слухачі лекції відкрили для себе новий світ технологій. В який, правду кажучи, ми ще не ввійшли. Бо як ми знаємо, науковий прогрес не стоїть на місці, а нові технології з’являються з неймовірною швидкістю. І щоб стати провідним спеціалістом у будь-якій сфері, треба поринати з головою і залишатись весь час у вирі наукових інновацій.

Марина Онищенко, 
магістр освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю»
Яна Павленко,

студентка 4 курсу економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook