Нормативно-правові аспекти надання першої допомоги на щорічному форумі «Безпека праці-2019»

9 квітня 2019 року
Міжнародний Виставковий Центр

 4 квітня 2019 року за підтримки Групи компаній МЕДІА-ПРО та National Education Center відбувся щорічний форум «Безпека праці-2019».

Цього року захід проходив у Міжнародному Виставковому Центрі в рамках виставки «Київський технічний ярмарок». Безліч цікавих доповідей, питань, обмін безцінним досвідом і дискусії спікерів запам'яталися всім учасникам процесу.

Організатором виступив журнал «Охорона праці і пожежна безпека» - практичне щомісячне видання готових рішень для керівників та спеціалістів з охорони праці і пожежної безпеки.

Протягом цілого дня експерти у галузі охорони праці ділилися цінними знаннями та своїм досвідом. Лейтмотивом конференції стало питання чіткого введення ризик-орієнтовного підходу на підприємстві. Відповідно, всі доповіді були спрямовані на розкриття різних аспектів цього процесу: законодавчі аспекти, ризик-менеджмент, навчання, поняття «людський фактор» на підприємстві та зниження виробничого травматизму за рахунок застосування інноваційних ЗІЗ.

Серед доповідей, які стосувалися безпосередньо охорони праці, був  виступ доцента кафедри охорони праці та інженерії середовища Білько Тамари Олександрівни разом з керівником тренінговій компанії «Центр спеціальної підготовки» Олегом Картавим, які розповіли про нормативно-правові аспекти надання першої допомоги, алгоритм дій на місці події.

 

Доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища 

Білько Тамара Олександрівна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook