На засіданні Науково-технічної ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин попередній захист дисертацій пройшли два здобувачі

16 квітня 2019 року

15 квітня 2019 року в конференц-залі навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 4 питання, а також «різне».
Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Жулинської Оксани Степанівни, здобувача кафедри акушерства і біотехнології репродукції тварин Білоцерківського національного аграрного університету, на тему «Клініко-лабораторні критерії контролю і прогнозування репродуктивної функції в овець та методи її стимуляції», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.07 «Ветеринарне акушерство». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А.

Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Жулинська О. С.

Питання задавали проф. Мазуркевич А. Й., проф. Малюк М. О., проф. Захаренко М. О., проф. Ткачук С. А., проф. Духницький В. Б., доц. Вальчук О. А. Після цього виступили науковий керівник доц. Власенко С. А. та рецензенти: проф. Малюк М. О. та доц. Лакатош В. М.


Виступає науковий керівник, доц. Власенко С. А.


Виступає рецензент, проф. Малюк М. О.

 
Виступає рецензент, доц. Лакатош В. М.

У обговоренні взяли участь проф. Сорока Н. М., проф. Якубчак О. М., проф. Духницький В. Б., доц. Вальчук О. А., проф. Скляров П. М., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Жулинської О. С. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання №2 – розгляд дисертаційної роботи Голіка М. О., здобувача Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів, на тему «Крайова епізоотологія та оральна вакцинопрофілактика сказу в чернігівській області», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.03 «Ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія». Головувала на засіданні проф. Мазур Т. В.



Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Голік М. О.

Питання задавали проф. Малюк М. О., проф. Духницький В. Б., проф. Ткачук С. А., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Якубчак О. М., доц. Вальчук О. А., проф. Захаренко М. О. Після цього було зачитано відгук наукового керівника проф. Недосєкова В. В. та виступили рецензенти: проф. Скибіцький В. Г. та доц. Мельник В. В.


Виступає рецензент, доц. Мельник В. В.

У обговоренні взяли участь проф. Духницький В. Б., проф. Захаренко М. О., проф. Карповський В. І., проф. Мазуркевич А. Й., зав. лаб. сказу ДНДКІ лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи Полупан І. М. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Голіка М. О. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання №3 – звіт про роботу ННЛ «Центр репродуктології дрібних домашніх тварин з банком сперми». Доповідав завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин доц. Вальчук О. А. Звіт було схвалено одноголосно.


Про роботу ННЛ «Центр репродуктології дрібних домашніх тварин з банком сперми» звітує завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин доц. Вальчук О. А.

Питання №4 – про підготовку Міжнародної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів ФВМ у 2019 році доповідав голова ради, проф. Засєкін Д. А. Було визначено організаційні особливості запланованої конференції та дату проведення – 7 жовтня 2019 року.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань, які стосувалися затвердження науково-методичних рекомендацій.

 

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи, 15.04.2019 р.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook