Завершилася атестація педагогічних працівників коледжів – відокремлених структурних підрозділів університету

9 квітня 2019 року
     Згідно наказу Міністерства освіти і науки України в Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала комісія по атестації педагогічних працівників коледжів, які є структурними підрозділами університету.

     9 квітня 2019 року відбулося засідання атестаційної комісії, яке проводили завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України Ігор Будько та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. У другий день атестувалися педагогічні працівники Боярського коледжу екології і природних ресурсів, Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової, Ніжинського агротехнічного коледжу та Ірпінського економічного коледжу.

  

  

     Головуючий, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, звертав увагу на професійність працівників коледжів, їх рівень та забезпеченість навчально-виховного процесу, а також вказав на вдосконалення рівня педагогічних працівників коледжів. Також наголосив, на необхідності поліпшувати співпрацю між відокремленими структурними підрозділами університету та факультетами, кафедрами базового навчального закладу НУБіП України.

  

     За результатами атестації 30 працівників відокремлених підрозділів університету змогли відповідно свого рівня підвищити кваліфікаційні категорії та отримати або підтвердити педагогічні звання.
     Ігор Романович Будько привітав присутніх з успішним проходженням атестації та відзначив позитивний досвід її проведення в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

     Вітаємо педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів університету з успішним проходженням атестації 2019 року. Бажаємо успіхів і нових творчих злетів.

Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook