ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА БАЗІ ТзОВ «БУЧАЧАГРОХЛІБПРОМ»

8 квітня 2019 року

З метою зміцнення практичної складової освітнього процесу 4 квітня 2019 р. науково-педагогічними працівниками кафедри економіки підприємства організовано виїзне практичне заняття для студентів ОС «Бакалавр» спеціальностей 051 «Економіка» та 071 «Облік і оподаткування» в ТзОВ «Бучачагрохлібпром».


 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Бучачагрохлібпром» – одне з найпотужніших аграрних підприємств не лише в Тернопільській області, а й в Україні.

Мета роботи ТзОВ «Бучачагрохлібпром» – ведення діяльності, яка забезпечує поєднання новітніх агропромислових технологій, сучасного менеджменту з віковим досвідом та мудрістю хліборобів, шанобливим ставленням до землі та селянської праці.

Важливою складовою підприємства є високопрофесійна управлінська команда, орієнтована на динамічний розвиток бізнесу. Управлінці підприємства поділилися власним досвідом щодо забезпечення централізованого стратегічного планування, координування діяльності різних структурних одиниць, ефективної логістики та збутової політики.

Під час заняття студенти та викладачі мали нагоду наочно ознайомитися з особливостями організації виробництва сільськогосподарської продукції, ведення агробізнесу у ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Студенти на практиці дізналися про особливості організації роботи молочно-тваринницького комплексу, виробництва і реалізації сертифікованого насіння вітчизняної і зарубіжної селекції, вирощування та реалізації саджанців плодових дерев.

Виїзні практичні заняття надають можливість майбутнім фахівцям, випускникам ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» перейняти передовий досвід виробничо-господарської та комерційної діяльності сільськогосподарських підприємств, ознайомитися на практиці з технологіями, які використовуються вітчизняними аграрними господарствами. Загалом, проведення практичних занять на підприємствах сприяє зміцненню ланцюжка «наука-освіта-виробництво», підвищує рівень конкурентоспроможності наших випускників.

Ірина Гурська,
завідувач кафедри економіки підприємства
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook