Студенти 2 курсу спеціальності «Економіка» відвідали Музей історії НУБіП України

26 березня 2019 року

 26 березня 2019 р. найактивніші студенти 2 курсу спеціальності «Економіка» зі своїм наставником Тетяною Мірзоєвою відвідали Музей історії університету, розташований у 3 навчальному корпусі. Музей історії НУБіП України є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом закладу вищої освіти. Нині музей є популяризатором славетної історії флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України.

У ході екскурсії студенти ознайомилися з експозицією музею, яка поетапно розкриває історію становлення та розвитку нашого університету. Музей складається з трьох відділів. У першому відділі широко представлений період становлення сільського господарства на території України, поетапно представлена історія становлення майбутнього передового аграрного університету. Наступний відділ демонструє події Другої світової війни та АТО й участь в цих подіях представників університету. Дуже цікавий третій розділ, присвячений періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворенню УСГА, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України.

Експозиція музею вразила екскурсантів рідкісними світлинами, історичними документами та речами. Важливим є те, що такі перегляди сприяють культурному вихованню та становленню свідомості молодого покоління. В зв’язку з цим куратор Мірзоєва Т.В. привертала увагу студентів до найцікавіших тематичних експозицій. Екскурсовод, яка дуже цікаво розповідала, дала змогу студентам задати питання, на які вони отримали кваліфіковані відповіді.

Загалом, студенти отримали багато інформації та позитивних вражень від екскурсії.

Доцент Тетяна Мірзоєва 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook