Спортивно – розважальний конкурс «Ви – богині-чарівниці»

13 березня 2019 року
З ме­тою за­лу­чен­ня сту­дентів до постійних за­нять фізичною куль­ту­рою та про­ве­ден­ня
про­форієнтаційної ро­бо­ти се­ред шко­лярів Приірпіння, 13 березня 2019 року у коледжі  відбувся  спортивно – розважальний конкурс «Ви – богині - чарівниці!» за участі збірних команд дівчат – старшокласниць:  «Селянки» (Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  №14), «Дещо з Ворзеля» (Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5)   та збірної команди  коледжу «Дружба».
        Перед початком конкурсу з командами шкіл  відповідальний секретар приймальної комісії Погоріла О.І. провела профорієнтаційну бесіду,  у ході  якої ознайомила їх з умовами та правилами прийому до коледжу у 2019 році, з переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців. Ученицям  були видані  інформаційні матеріали про навчальний заклад.
          У ході конкурсу чарівні дівчата вправно, наполегливо й завзято змагалися і продемонстрували не лише спритність та хорошу спортивну підготовку, а й  уміння працювати в команді.
         У спортивно-ігровій естафеті, конкурсах  «Весела скакалка», «Танцювальний», «Господиня» та «Математична естафета», а також у вправах на рівновагу,  влучний кидок, стрибки в довжину з місця,  на ерудицію і знання українських обрядів і свят учасниці всіх команд проявили  найкращі свої здібності і вміння.
          За підсумками роботи журі   команда  «Дружба» ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» здобула І-е місце, команда «Селянки» Ірпінської ЗОШ №14 - ІІ-е місце, команда «Дещо з Ворзеля»  Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 – ІІІ-є місце.
        Заступник директора  з виховної роботи Сиротенко А.О. та голова студенської ради коледжу Саплін Антон нагородили усі команди-учасниці спортивно – розважального конкурсу «Ви – богині –чарівниці» грамотами і солодкими призами. Конкурс залишив по собі  в учасників та вболівальників приємні враження.
 
Ірина Снісар,
керівник фізичного виховання
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook