Профорієнтація в школах Кіровоградщини

5 березня 2019 року
м. Бобринець, Кіровоградська область

Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, в рамках системної профорієнтаційної роботи, 4 березня 2019 року, відвідали комунальні заклади "Навчально-виховний комплекс "Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів #1" та "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів #5Бобринецької міської ради Кіровоградської області.

Впродовж зустрічі з учнями 10 та 11 класів презентовано спеціальності за якими проводить підготовку Національний університет біоресурсів і природокористування України. Жвавий інтерес серед майбутніх абітурієнтів викликали теми щодо забезпечення факультетів університету навчальною базою, гуртожитками, комп’ютерними класами та як відбувається в університеті практичне навчання. Більшість майбутніх випускників вже визначилась з майбутньою професією, проте до якого вишу подавати документи, ще роздумують.
 
Співробітники кафедри надали майбутнім абітурієнтам інформацію про переваги навчання в НУБіП України та умови участі в олімпіаді для випускників загальноосвітніх навчальних закладів з можливістю отримати до 20 балів до їхніх сертифікатів ЗНО, що будуть вирішальними при вступі до НУБіП України на визначені спеціальності. Також майбутні випускники цікавилися щодо необхідності у фахівцях із землеустрою та землевпорядкуванню у випадку запровадження ринку землі. Учням 10 класів розповіли про нову спеціальність "Науки про землю", на яку кафедра планує розпочати набір в 2020 році.
 Дякуємо за підтримку у проведенні профорієнтаційного заходу Богдановій Аллі Євгеніївні - директору комунального закладу Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів №5" та керівництву комунального закладу Навчально-виховний комплекс "Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1" Бобринецької міської ради Кіровоградської області.
Олег Дроздівський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook