"АГРО ВЕСНА-2019"

25 лютого 2019, 14:22

 19-21 лютого в Міжнародному виставковому центрі проходили міжнародні агропромислові виставки – «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика» під загальною назвою «АгроВесна».

 
 
Таку подію не могли пропустити і ми, магістри 1 року навчання спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування». На чолі з нашим куратором Троян Аліною Василівною, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського, ми стали відвідувачами даного заходу та були вражені масштабами виставки та кількістю представлених компаній. 
 
 
Також, під час екскурсії не обійшлося і без приємних зустрічей. Ми зустріли випускника факультету аграрного менеджменту, а сьогодні успішну людину Олександра Журавля. О. Журавель неодноразово відвідував НУБіП у якості запрошеного гостя, а його виступи завжди з цікавістю сприймаються студентами.
 
 
Безпосередніми учасниками заходу були і наші колеги-студенти, що представляли компанію АrmaTraс (ArmaTrac є експортним брендом Erkunt Tractor Ind. Inc., турецької автомобільної компанії, яка виробляє трактори з 2003 року). Вони радо поділилися з нами своїми враженнями та досвідом роботи у цій сфері. Приємним бонусом для нас була не тільки можливість зробити на згадку цікаве фото, а й побувати в салоні найновітнішого транспортного засобу.
 
 
 Такі виставки є корисними і для спеціалістів у галузі сільського господарства, що цікавляться сучасними тенденціями та намагаються впроваджувати їх у процесі своєї діяльності, і для студентів, що стоять перед вибором власної спеціалізації в аграрній сфері. Подібні заходи є важливими для майбутніх абітурієнтів, адже руйнують стереотипи про низький рівень престижності роботи в даній галузі, спонукають та заохочують молоде покоління займатися розвитком сільського господарства, бо відомо, що саме аграрна сфера є основою стабільної економіки країни. Ця виставка показує, що час не стоїть на місці, а нові технології та ідеї були і будуть необхідною складовою майбутнього прогресу.
 
 
Анна Лагута,
магістр факультету аграрного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook