Профорієнтація викладачів кафедри аграрного консалтингу і туризму в Академії мистецтв

22 лютого 2019 року

 Тісна співпраця кафедри аграрного консалтингу і туризму і кафедри «Туристичного обслуговування» Комунального закладу вищої освіти Київської обласної Ради «Академія мистецтв» плідно тривають вже не один рік. Випускники академії продовжують своє навчання за спеціальністю «Туризм» в стінах нашого університету. Вони відвідують Дні відкритих Дверей НУБіП України, приймають участь у масштабних заходах, що проводить кафедра, зокрема у конференціях та святкуванні Всесвітнього Дня Туризму, а викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму відвідують академію в Дні її відкритих дверей.

   Ось і на цей раз профорієнтацію студентам Академії 2 і 3-го курсів щодо вступу на спеціальність «Туризм» в НУБіП України провели професор Тетяна Кальна-Дубінюк та  доцент Олена Локутова.
 Профорієнтація пройшла в дружній, зацікавленій атмосфері.
 
 
 
Студенти почули про інноваційні зміни в освітніх програмах університету і, зокрема, в програмі «Туризм» та про відкриття нової спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ознайомились із світовими тенденціями в туристичній галузі, побачили те важливе і значне місце, яке посідає  туризм у світовій економіці, його беззаперечні перспективи та переваги навчання в НУБіП України.
Результатом візиту до Академії мистецтв стало бажання студентів 3-го курсу продовжити свою освіту на спеціальності «Туризм» саме в НУБіП України. Студенти не заставили себе довго чекати і завітали на кафедру, щоб більше дізнатися про умови вступу до Університету. Їх вибір – туризм в НУБіП України.
 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного
 консалтингу і туризму
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook