Відбулося засідання старостату факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

6 лютого 2019 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Відбулося засідання старостату факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.
Перед студентами виступив декан факультету Микола Доля, який окреслив коло завдань, що стоять перед студентами у другому семестрі. Він закцентував увагу на відвідуванні студентами занять та спізненням їх на пари. Крім того, закликала старост до щоденного чесного контролю відвідування занять, з відповідним веденням журналу академічної групи. Правила проживання студентів у гуртожитку та дотримання ними заходів протипожежної безпеки

 

 

Відповідно до порядку денного зібрання, заступник декана Петро Дрозд нагадав старостам про їх обов’язки та завдання передбачені «Положенням про старосту академічної групи» та закликав їх дотримуватись. Також, звернув увагу старост груп на зміни до правил призначення академічних стипендій, обговорили та затвердили порядок щомісячної подачі та обліку додаткових балів до деканату.

Дано доручення старостам груп, разом з наставниками, запланувати у весняному семестрі екскурсії до музеїв м. Києва та відвідування театрів. Наголосили старостам розпочати роботу щодо поширення інформації серед студентів факультету про вступ на військову кафедру університету.

Заступник декана Юлія Рибалко у своєму виступі звернула увагу старост груп щодо заборгованості по оплаті за навчання студентів контрактної форми навчання та закликала їх у найкоротший термін її погасити. Також, наголосила, що старости повинні проводити роботу зі студентами своїх груп щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку на факультеті. Окремо наголосила Постійно інформувати деканат факультету про стан справ в академічній групі.

Заступник декана Оксана Сикало надала інформацію щодо наукової роботи студентів старших курсів та магістрів, зокрема, їх можливої участі в конференціях. Інформація про які висвітлюється в розділі «оголошення» на сайті факультету.

На засіданні також був присутній студентський актив факультету Дар’я Орєхова та Максим Гречанюк, які проінформували старост про заходи, що найближчим часом будуть проходити в університеті та на факультеті, а також про студентський канал зв’язку.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook