Анатолій Полтавець та Ігор Яцук привітали магістрів-землевпорядників з випуском

22 грудня 2018 року

На факультеті землевпорядкування 59 магістрів денної форми навчання отримали довгоочікувані дипломи, з них 15 – з відзнакою. Урочисте вручення проводили голова ради роботодавців факультету землевпорядкування Ігор Яцук та Анатолій Полтавець – голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України», член ради роботодавців.

    Захід пройшов яскраво, у теплій родинній атмосфері. На початку зустрічі Анатолій Полтавець привітав молодих фахівців-землевпорядників із важливою подією в їхньому житті, побажав магістрам знайти та реалізувати себе як фахівця, але ніколи не забувати про факультет і університет, які дали нам путівку в життя, незалежно від посад, місць роботи, статусу. Потому слово надали Ігору Яцуку. Голова ради роботодавців побажав дипломованим магістрам із геодезії та землеустрою життєвих успіхів, кар’єрного зростання і сприятливих умов праці! Подякував науково-педагогічному колективу факультету землевпорядкування за підготовку кадрів для землевпорядної сфери і вручив нагороди Івану Ковальчуку, Андрію Мартину, Наталії Мединській, Людмилі Гунько, Олександру Шевченку, Ользі Боришкевич.

     Наступним привітав випускників, батьків і присутніх в урочистій залі завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук. Він зичив випускникам гідно застосовувати набуті в Університеті знання. Бажав професор Ковальчук вміти творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою досяжну мету і досягати свого, щоб кожен випускник знайшов роботу, яка б приносила матеріальне та моральне задоволення. Свої напутні слова проголосила завідувач кафедри управління земельними ресурсами професор Ольга Дорош. Долучилися до привітань і наставники академічних груп – доценти Людмила Гунько та Олег Дроздівський.

 

     Андрій Касянчик від імені магістрів подякував науково-педагогічному колективу НУБіП за їхню працю та ті знання, які випускники отримали у стінах рідного Університету.

 

Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков зазначив, що серед сьогоднішніх випускників факультету багато талановитих та активних молодих людей, які протягом навчання прославляли факультет та університет. Серед них і переможці та учасники Всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсів Наталія Лукашик, Тетяна Приймак, Ренат Гаділов, Вероніка Савченко, Наталія Задорожня, Ірина Дьоміна; і активісти університетських культурно-масових та спортивних заходів Поліна Мишко, Андрій Касянчик, Вадим Іщенко; і молоді лідери-політики Богдан Баранцов. Цього року ми випускаємо першого магістра-землевпорядника з Китаю – Жень Лея. Потому Тарас Олексійович нагородив активних студентів грамотами і подяками, привітав випускників з початком нового етапу їхнього життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Нехай диплом випускника факультету землевпорядкування НУБіП залишається для вас не просто документом про вищу освіту, а надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної університетської родини. І найочікуваніший моментом заходу звісно ж було проголошення наказу ректора Станіслава Ніколаєнка про присвоєння випускникам ОС «Магістр» за спеціальністю «Геодезія та землеустрій».

     Протягом усього свята від випускників та їхніх батьків лунало багато теплих слів подяки викладачам, які протягом усіх років навчання сіяли зерно науки в серця студентів, вчили мудрості й професійній майстерності.

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook