Ювілейний випуск магістрів на агробіологічному факультеті

22 грудня 2018 року

     Ось і настав цей довгоочікуваний день – 120-річний ювілейний день ВИПУСКУ. Позаду курсові та завдання, безсонні ночі та здані екзамени, сесія та хвилювання, боротьба за стипендію, але це вже у минулому, адже сьогодні в актовій залі 3 навчального корпусу розпочався одночасно радісний та сумний захід: магістри денної та заочної форм навчання агробіологічного факультету – отримають дипломи, які стануть підтвердженням їхньої плідної праці на протязі шести років.

     Час настав: в залі лунає гімн агробіологічного факультету «Агроном син землі» у виконанні Анни Сенчило та Євгена Остапенка.

     З привітаннями та теплими словами настанов і похвали звернулися до випускників: професор, завідувач кафедри землеробства та гербології Семен Танчик, професор Миколаївського державного аграрного університету Михайло Федорчук, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Шеметун, та завідувач кафедри грунтознавства і охорони грунтів ім. Шикули, професор Анатолій Балаєв. Вони наголосили, що університет пишається досягненнями наших студентів і з гордістю випускає висококваліфікованих фахівців та професіоналів своєї справи.

     Для слів привітання від всього батьківського колективу було запрошено Володимира Згуровського та й самі магістри долучились до промови, вони теж мали, що сказати, і їхнім представником була Катерина Запорожан.

Музичними дарунками були пісні у виконанні студентки 1 курсу Анжеліки Медушовської та випускниці Рози Кондратюк.

    Родзинкою свята стали авторські вірші від замісника декана з виховної роботи, доцента Віталія Коваленка та студентки 3 курсу Любові Панченко.

     Після всіх номерів та побажань, декан Оксана Тонха зачитала наказ «Про закінчення навчання» магістрів і настала пора для найголовнішого – святкове вручення дипломів.

     Урочиста музика, магістерські мантії, отримання дипломів, сльози щастя на очах, все закінчилось, тепер вони вже не студенти, а за їхніми спинами пройдені етапи, здобута найкраща освітня підготовка, у стінах університету, безцінний досвід, вміння самостійно приймати важливі рішення.

     Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету – Анна Сенчило, Євген Остапенко, Роза Кондратюк, Юлія Кротач, Любов Панченко, Анжеліка Медушовська та Владислав Богданець.

     Любі випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху! Згадуйте з посмішкою та теплом незабутні роки навчання, не забувайте свою Almamater та з гордість промовляйте:

«Я випускник НУБіП!»

Вікторія Сорока,
голова інформаційного сектору АБФ  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook