Засідання ректорату

26 грудня 2018, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213



ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про проведення конференції трудового колективу університету, засідання вченої ради та звітів керівників структурних підрозділів. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  2. Про стан навчання в університеті іноземних громадян. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  3. Про випуск магістрів у грудні 2018 року та результати їх анкетування. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  4. Про публікаційну активність вчених університету у 2018 році. Доповідає начальник науково-дослідної частини Отченашко Володимир Віталійович.
  5. Про стан профорієнтаційної роботи в університету та роботу консультаційно-підготовчих курсів. Доповідають: проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, декан факультету землевпорядкування Євсюков Тарас Олексійович, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович, декан агробіологічного факультету Тонха Оксана Леонідівна, директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  7. Різне.
     

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook