6 грудня – День Збройних сил України!

6 грудня 2018, 10:10

 

Шановні викладачі, студенти, співробітники!
Щиро вітаємо всіх, особливо ветеранів Збройних Сил, військовослужбовців, викладачів і курсантів кафедри військової підготовки, студентів 
з Днем Збройних Сил України!
Бажаємо Вам усім Миру, міцного здоров’я, довголіття, успіхів й везіння у військових операціях, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, мужності, сили та звершення всіх ваших мрій, віри і надії! Живіть в мирі, злагоді і любові!
     Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Згуртувавши зусилля збережемо Україну єдиною і неподільною! Наші випускники, викладачі і співробітники достойно захищають країну на Сході України в зоні проведення операції об’єднаних сил. Їхня сила і впевненість базуються на широкій підтримці всього колективу нашого університету.
     Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі є покликанням та обов’язком кожного громадянина. І сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують великі звитяги козацтва та наших батьків, дідів і прадідів, які здобували перемогу над фашизмом, а сьогодні боронять східні українські землі від зазіхань російських агресорів.
     На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу, яку вони з честю виконують. Ми вдячні всім – хто захищав і захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто готує кадри для Збройних Сил, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом!
     Свято Збройних Cил України – це і данина пам’яті тисячам воїнів, нашим студентам і викладачам-захисникам Києва від фашистських загарбників, яким встановлено Меморіал на території університету.
     Ми низько схиляємо голови і перед бійцями, які загинули тепер на Сході України в боях за свободу, волю та незалежність України. Серед них і наші сучасники – випускники Андрій Моругий, Іван Ступак, Герой України, член Небесної сотні – Устим Голоднюк та інші наші побратими.
У пам'яті нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Схиляємо голови перед Героями, які полягли захищаючи Україну.
Слава Україні!
З пошаною
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook