Кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології - учасник Міжнародного семінару по флюоресцентній мікроскопії

2 листопада 2018 року

1 листопада 2018 року в інституті молекулярної біології та генетики НАН України відбувся Міжнародний науково-практичний семінар “Сучасні рішення для флуоресцентної мікроскопії надвисокої роздільної здатності” за участі виробника новітніх технологій та лідера у напрямку мікроскопії, компанії «Leica Microsystems і за підтримки офіційного представника на території України, компанії «АЛТ Україна ЛТД».

Педагоги кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Мазур Т.В., Скибіцький В.Г., Яблонська О.В., Ф.Ж. Ібатулліна, Г.В. Козловська, М.В.Мельник, Р.О. Димко, М.В. Ігнатовська  дружно зареєструвалися та відвідали семінар, де доктор Андреас Фултерер (Dr Andreas Fulterer), методичний спеціаліст з конфокальній мікроскопії компанії Leica Microsystems, Німеччина, та Денис Козак, спеціаліст з мікроскопії, АЛТ Україна ЛТД, розказували про особливості флуоресцентної мікроскопії, використання конфокальних лінз, лазерів з різною довжиною хвилі, фільтрів та мікроскопів у проведенні діагностичної та диференціальної мікроскопії при визначення структури клітин організму, впливу на них фізичних та біологічних факторів.

Був проведений майстер-клас "Інноваційні можливості при аналізі зображення за допомогою програмного забезпечення", розказані можливості та обмеження флуоресцентної мікроскопії.

Семінар та майстер-клас були дуже пізнавальні та цікаві, а доповідачі повною мірою відповіли на усі запитання.

Оксана Яблонська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook