ННІ післядипломної освіти щиро зустрів майбутніх студентів - випускників шкіл

1 листопада 2018 року

 

1 листопада 2018 року навчально-науковий інститут післядипломної освіти та кафедра аграрного консалтингу і туризму гостинно зустріла випускників Великохутірської ЗОШ I-III ступенів ім. С.А. Куниці та Кантакузівського НВК «ЗОШ I-III ступенів – д.н.з.» Драбівського району Черкаської області  та заступника голови Драбівської райдержадміністрації Людмилу Рудик на Дні відкритих дверей в НУБіП України.

Ректор університету Станіслав Ніколаєнко щиро привітав школярів  на Дні відкритих дверей університету, підкресливши, що краще один раз побачити, аніж сім почути та представив НУБіП України, як чергову сходинку  в отриманні майбутніми абітурієнтами перспективної спеціальності та в становленні їх як особистості в дорослому житті.

Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук розповів про правила прийому в університет у 2019 році.

Після вступної частини директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць   запросила майбутніх абітурієнтів спеціальності «Туризм» для ознайомлення з лабораторіями та професорсько-викладацьким складом. Майбутніх абітурієнтів в лабораторії кафедри аграрного консалтингу і туризму  зустріли заступник директора ННІ післядипломної освіти Тереза Микицей, викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму, доценти Стефанія Мосіюк і Ірина Кудінова та завідувач лабораторії Нана Харазишвілі.

Марія Кулаєць розповіла про перспективність  обраної ними спеціальності «Туризм», яка  є затребуваною при теперішньому швидкому розвитку туристичного бізнесу в Україні.

Тереза Микицей ознайомила з особливостями навчального процесу в університеті, можливістю вивчення декількох іноземних мов, що необхідно спеціалістам з туризму та проінформувала про місця проходження навчальних та виробничих практик в Україні та за її межами. 

Стефанія Мосіюк і Ірина Кудінова  розказали школярам про наукові та туристичні гуртки, які функціонують для студентів спеціальності «Туризм», про можливість здійснення туристичних подорожей, квестів, тощо, а також про можливість застосування своїх наукових, спортивних та творчих здібностей в різноманітних заходах в університеті.

Людмила Рудик висловила надію про плідну співпрацю НУБіП України та Драбівської держадміністрації щодо ефективного розвитку зеленого туризму в даній місцевості.

На завершення директор ННІ та її заступник побажали усім присутнім успіхів у навчанні, зазначивши, що чекають їх у наступному році на святі першокурсників.

 

Стефанія Мосіюк, Ірина Кудінова,
доценти кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook