У полі зору профорієнтаційної роботи Хмельниччина!

25 жовтня 2018 року

З початком нового навчального року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України провадиться профорієнтаційна робота. З учнями випускних класів шкіл проводяться бесіди на предмет вступу до НУБіП України, можливої допомоги при вступі та здачі ЗНО.
ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження активно долучається до цієї роботи.
23 жовтня 2018 р. м. Старокостянтинів відбувся масовий профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області. Мета заходу - інформування учнівської молоді про особливості вибору професії, розширення та систематизація знань про сучасні професії, формування оптимістичного ставлення до свого професійного майбутнього. НУБіП України на цьому заході представляли декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля М.М., завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Рогач С.М. та старший викладач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Сорокін Д.С.

Майбутні студенти виявили великий інтерес до навчання у нашому університеті. Особливою увагою користувались підготовчі курси для вступників та можливість підготовки до ЗНО з фізики та математики. Школярі проявили великий інтерес до інженерних спеціальностей НУБіП України.

Дмитро Сорокін,

ст. викладач кафедри ЕЕЕ



 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook