Магістратура факультету аграрного менеджменту інтернаціоналізується!

18 жовтня 2018 року
Факультет аграрного менеджменту

На факультеті аграрного менеджменту за підтримки Навчально-наукового центру міжнародної діяльності НУБіП України та особисто Володимира Афанасенко, заступника директора Центру, відбулась зустріч Анатолія Остапчука, декана ФАМ, зі студентами-іноземцями, що у 2018 році обрали для навчання магістерську програму "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами". Цього року до студентської магістерської родини ФАМ долучились студенти з Бангладеш, Йорданїі, Кот-д'Івуару, Пакистану: Mohammed Imtiaz Hannan, Sharifullah Memon,  Bussu Aosse Adelf, Sharmin Nipa, Tarik Alquran.

Випусковою кафедрою даної магістерської програми є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту на чолі з професором Лідією Шинкарук, яка очолює колектив, що оперативно реагує на всі виклики та завдання, що виникають. Всі дисципліни викладатимуться англійською мовою. 

Координатором групи студентів-іноземців від кафедри є доцент Катерина Алєксєєва.

Під час робочої зустрічі декан Анатолій Остапчук запропонував студентам-магістрам одразу обирати тематику наукових та прикладних досліджень, що може зацікавити їх країни для розвитку бізнес-відносин між Україною та країнами-походження нових студентів факультету аграрного менеджменту. 

Тож вітаємо кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту та факультет аграрного менеджменту із поповненням!

Олена Ковтун, 

керівник міжнародних програм ФАМ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook