До уваги випускників шкіл!

5 жовтня 2018 року

В наш час комп’ютерних технологій і штучного інтелекту важливого значення надають проблемі збереження здоров’я людей, подовження тривалості їх життя. Тому підготовці фахівців із контролю якості і безпечності сировини і харчових продуктів в останній час почали приділяти особливу увагу.
У Національному університеті біоресурсів і природокористування України в 2017 році розпочато підготовку магістрів за новоствореною спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» з галузі знань «Ветеринарна медицина».

Підготовку спеціалістів із даної спеціальності ведуть висококваліфіковані викладачі різних кафедр факультету ветеринарної медицини нашого університету, які мають великі наукові здобутки та практичний досвід. Крім спеціальних дисциплін студенти також опановують і предмети доклінічної і клінічної підготовки, одержуючи глибокі знання і практичний досвід та фах лікаря ветеринарної медицини ОС «Магістр».
Тривалість навчання в магістратурі за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» становить 6 років.

Після закінчення навчання випускники можуть працювати за обраною спеціальністю в різних установах системи Держпродспоживслужби України, державному кордоні та митниці, здійснювати нагляд та контроль у системі виробництва, переробки та реалізації продуктів харчування на агропродовольчих ринках, в супермаркетах, продовольчих складах, працювати в лабораторіях ветеринарної медицини, районних і обласних управліннях ветеринарної медицини, а також на військовій службі за фахом.

Після закінчення навчання випускники можуть продовжити навчання на здобуття освітньо-наукового ступеня доктор філософії з подальшим працевлаштуванням у системі освіти чи науково-дослідних установах України.
Запрошуємо випускників шкіл до нас на навчання в НУБіП України на факультет ветеринарної медицини за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

Завідувач кафедри
Захаренко Микола Олександрович,
доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НААН України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook