СЛАВИМО НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК!

18 вересня 2018 року

  У Франції відзначають свято каштана, в Іспанії – томата, в Австрії – гарбуза, на Херсонщині – кавуна, а на Ніжинщині – ОГІРКА!!!
Більше 350 років по світу йде слава про Ніжинські огірки і кому ж як не нам, ніжинцям, поширювати заслужену славу Ніжинських огірків та примножувати традиції рідної землі, надбання предків, які століттями зберігали його ексклюзивність.

 

Тож співробітники і студенти коледжу, уже традиційно, взяли участь у міському фестивалі «Його величність, Ніжинський огірок». У нинішньому році дивували відвідувачів оригінальними рецептами, кондитерськими виробами, а також надзвичайно смачними соліннями.

 

Студенти коледжу продемонстрували свою майстерність у приготуванні страв, викладачі Наталія Соломко, Світлана Приходько, Станіслав Дейнека, Ірина Демченко і Наталія Петриченко, разом з членами студентського наукового математичного гуртка «Вектор» – у створенні оригінальних експонатів, а студентка групи ЕН171 Мілана Шевченко, з допомогою технології фейс-арту, дарувала «огірковий» настрій учасникам і гостям фестивалю.

 

Закінчився захід нагородженнями: за активну участь у фестивалі «Його величність Ніжинський огірок» ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» був нагороджений подякою.

 

 

 

ЩИРО ДЯКУЄМО СТУДЕНТАМ ТА ВИКЛАДАЧАМ
КОЛЕДЖУ, ЯКІ ДОПОМАГАЛИ З ПІДГОТОВКОЮ
ТА БРАЛИ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ!

Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook