Збори представників команд змагань з легкоатлетичної естафети за програмою Спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року

25 вересня 2018, 15:00
НУБіП України, навчальний корпус №9, кафедра фізичного виховання

     25 вересня 2018 року о 15:00 у навчальному корпусі №9 на кафедрі фізичного виховання відбудуться збори представників команд учасниць змагань з легкоатлетичної (шведської) естафети за програмою Спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року.

     Порядок денний зборів:
• жеребкування команд по забігах;
• розклад змагань, змагання почнуться 26.09.2018 р. (середа) о 15:00;
• роз’яснення умов Положення про змагання, регламенту проведення змагань;
• додаткова інформація з організації і проведенні змагань.

Термін змагань: 26 вересня 2018 року (середа).

Учасники. У спартакіаді студентів НУБіП України беруть участь студенти, слухачі магістратури, аспіранти денної форми навчання, випускники магістратури, аспірантури поточного навчального року.

Заявки на участь у змаганнях підписані деканом факультету або директором ННІ, печаткою факультету/ННІ, подаються головному судді змагань на зборах представників команд або безпосередньо перед початком кожного виду програми змагань.
У заявках обов’язково зазначається повна назва факультету, ННІ, структурного підрозділу, прізвище, ім’я спортсмена (повністю), спеціальність, курс, група, діючий спортивний розряд спортсмена, вчене звання, посада працівника. Зразки заявок розміщено на сайті НУБіП України на сторінці Спорт/ Положення про змагання, бланки заявок.

До участі у змаганнях допускаються учасники стан здоров’я яких дозволяє приймати участь у змаганнях. Під час змагань спортсмен несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці. Представник команди несе повну відповідальність за поведінку та дії кожного учасника своєї команди на змаганнях.
     Команди, які не подали заявки, до змагань не допускаються.

Під час змагань усі учасники повинні мати при собі документ, який засвідчує приналежність спортсмена до команди: студентський квиток або залікову книжку студента, посвідчення аспіранта і пред`явити документ за вимогою головного судді з виду програми змагань.

Програма, розклад. До програми змагань входять естафетні змагання серед жінок (довжина етапів 100 м, 200 м, 300 м, 400 м) і естафетні змагання серед чоловіків (довжина етапів 100 м, 200 м, 300 м, 400 м, 600 м, 800 м).

Підведення підсумків. Змагання командні. Загальнокомандні підсумки визначаються за найменшою сумою місць жіночої і чоловічої команд факультету/ННІ, за рівною сумою місць вище місце займає команда, яка має меншу суму бігового часу цих команд.

В’ячеслав Пархоменко,
головний секретар спартакіади студентів НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook