Факультет Землевпорядкування прийняв Міжнародну науково-практичну конференцію «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій»

14 вересня 2018, 9:00
Факультет Землевпорядкування
Спільними зусиллями кафедри управління земельними ресурсами та НДІ Економіки і менеджменту НУБіП України 14-15 вересня 2018 року було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій», основним завданням якої стало обговорення актуальних та проблемних питань сучасності.
 
Склад учасників конференції засвідчив про актуальність тематики конференції: в роботі взяли участь представники наукової спільноти, громадських організацій та бізнесових структур із широкою географією.
Іноземними гостями факультету Землевпорядкування, на базі якого проводилась конференція, стали Штьоґленер Ґернот - доктор, професор, директор Інституту просторового та екологічного планування, Зеєр Вальтер – доцент, доктор природничих наук, Інститут просторового та екологічного планування, Віденський університет наук про життя.
Відповідно до програми конференції робота розпочалась змістовними та цікавими доповідями: Гернот Штьогленер – «Просторові виміри регіоналізованої економіки», Вальтер Зеєр – «Планувальні стратегії для збереження сільськогосподарських земель», Гелетуха Г.Г. – «Стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні», які задали високий рівень виступів та бурхливих обговорень.
 
 
 
Після основних доповідей робота конференції продовжилась посекційно: секція 1. «Розробка стратегії розвитку біоекономіки в Україні» та секція 2. «Управління земельними ресурсами територіальних громад в контексті просторового розвитку».
 
До участі у конференції долучились знані вчені й практики в галузі землекористування, економіки та біоекономіки: Гелетуха Г.Г., Голуб Г.А., Дорош Й.М., Дорош О.С., Милованов Є.В., Новаковська І.О., Петраківська О.С., Підлісна Я.В., Талавиря М.П., Тарнопольський А.В., Третяк А. М. та інші.
 
Завершальним етапом конференції стало прийняття резолюції Міжнародної конференції, яка віддзеркалила актуальні та проблемні питання розвитку біоекономіки та просторового планування в Україні та світі, на шляху до становлення сталого розвитку.
 
 
Старший викладач кафедри управління земельними ресурсами

Колісник Г.М. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook