Ректорат: розпочинаємо новий навчальний рік організовано!

3 вересня 2018 року

     3 вересня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні в університеті стартував навчальний процес. І головне завдання ректорату, деканатів, дирекцій та кафедр розпочати навчальний рік організовано, з відповідальністю і вимогливістю, у партнерстві зі студентством.

     Проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші, навчальному відділу доручено з врахуванням середнього балу вступників запровадити безкоштовні вирівнювальні курси для першокурсників, аби нагадати шкільну програму та підготувати до оволодіння знаннями вищої школи. На контролі деканатів, дирекцій та студентського містечка – організація побуту в гуртожитках. Вже цього тижня відбудуться збори мешканців та студентського самоврядування. Службам проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка доручено в належному стані підтримувати інфраструктуру кампусу.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін виступив з інформацією про вступні іспити до аспірантури, поточний стан справ у збиранні сільськогосподарських культур в навчально-дослідних господарствах. Звернуто увагу на необхідність забезпечення контролю за надходження урожаю до зернотоків НДГ.

     Вчений секретар Оксана Барановська проінформувала про нараду з планування на вересень, яка відбудеться завтра: збори біля 8-го корпусу о 10-50. Засідання ж вченої ради відбудеться 26 вересня, і на ньому заплановано заслухати звіт про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2025» факультету конструювання і дизайну.

     Нагадаємо, цього тижня: 4 вересня відбудеться зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі Студентською організацією, 6 вересня – Школа молодого педагога, 7 вересня – семінар для наставників академічних груп.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook