На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшла посвята студентів-першокурсників

31 серпня 2018 року

     Сьогоднішній день на факультеті тваринництва та водних біоресурсів виявився надзвичайно вдалим і приємним. Адже саме нині було поставлено крапку у профорієнтаційній роботі 2017/2018 н.р. і у святковій залі навчального корпусу № 3 вручено студентські квитки і залікові книжки новоспеченим студентам-першокурсникам. Ними виявилися 169 юнаків і дівчат, які вступили на денну форму навчання з понад 80 шкіл і 14 технікумів всієї України. І як зазначив у своєму вітальному слові декан факультету Вадим Кондратюк це надзвичайно вагома і серйозна подія. Факультет уже третій рік поспіль нарощує контингент студентів. Так, за результатами вступної кампанії загалом на факультет було зараховано 329 студентів, третина з яких – контрактники. Це ставить серйозні вимоги до навчального процесу, і науково-педагогічні працівники зроблять усе для успішного опанування фаху новим поповненням студентів.

     До вітальних слів приєднались гості заходу – заступник голови державного агентства рибного господарства України Андрій Кравченко, академік-секретар відділення зоотехнії НААН України Остап Жукорський, директор товариства «Київбджолопром» Валерій Домбровський, головний технолог агрофірми «Карапиші» Станіслав Лесь та виконавчий директор асоціації «Українська аквакультурна спільнота» Юрій Яременко. У своїх виступах кожен зазначав необхідність навчання і самовдосконалення задля досягнення успіхів у подальшому житті.

 

     Потому усі першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України та отримали студентські квитки і залікові книжки.

 

     Тож у добру путь на шляху навчання студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів!

Руслан Кононенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook