Профорієнтаційна робота ґрунтознавців

23 квітня 2018 року

20 квітня 2018 року у  мальовничому куточку Пущі-Водиці у школі І-ІІІ ступенів №104 імені О.Ольжича була проведена профорієнтаційна робота доцентом кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К.Шикули Оленою Піковською. Учням десятого та одинадцятого класів була представлена презентація про агробіологічний факультет і Національний університет біоресурсів і природокористування України.


Олена Володимирівна ознайомила учнів із спеціальностями «Агрономія» і «Садівництво та виноградарство», розповіла про переваги навчання на агробіологічному факультеті, можливості і перспективи майбутнього працевлаштування. Із захопленням старшокласники слухали про співпрацю із провідними аграрними компаніями, можливості професійного зростання, попитом на фахівців у галузі ґрунтознавства та агрохімії. 


Особливе зацікавлення в майбутніх абітурієнтів викликали можливості проходження виробничих практик і навчання за кордоном. Вони цікавились умовами вступу до НУБіП України. Учням була надана інформація щодо переваг навчання на підготовчих курсах до ЗНО, що проводяться університетом, а також участі в предметних олімпіадах.

Старшокласників зацікавила інформація про агробіологічний факультет, вони отримали буклети і в подальшому сподіваємось побачити їх у лавах наших студентів.


Висловлюємо подяку заступнику директора з навчально-виховної роботи школи І-ІІІ ступенів №104 імені О. Ольжича Курановій Ірині Олександрівні за організацію зустрічі з майбутніми студентами НУБіП України.

Анатолій Балаєв

Завідувач кафедри ґрунтознавства та

охорони ґрунтів ім. проф. М.К.Шикули

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook