Факультет тваринництва та водних біоресурсів: зустрічаємо випускників технікумів і коледжів

21 квітня 2018, 7:03

    19 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся день відкритих дверей для випускників технікумів і коледжів. У цей день на факультет завітало понад 120 майбутніх абітурієнтів, 78 з яких представляло різноманітні заклади нашої країни, які не належать до сфери підпорядкування НУБіП України: коледж річкового і морського флоту, Маслівський аграрний технікум ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету, Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету, Бучацький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету, Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету та Іллінецький державний аграрний коледж (з якого, до речі, з усіх вище перерахованих закладів приїхала найчисленніша спільнота – 17 осіб). До того ж з наших відокремлених підрозділів Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової та Немішаївського агротехнічного коледжу завітало понад 30 чол. Окрім того на заході ще було присутньо 17 випускників шкіл, які кафедри факультету гостинно запросили на свято.

     З вітальними словами у переповненій аудиторії №79 навчального корпусу № 1 до майбутніх студентів звернувся декан факультету Вадим Кондратюк, який розповів детально про факультет і спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців. Потому відбулося ознайомлення з матеріально-технічною базою факультету, його сучасними лабораторіями і гуртожитком.

     Усі гості залишились задоволені перебуванням на факультеті тваринництва та водних біоресурсів та ще раз на власні очі переконались у перспективному виборі майбутнього закладу вищої освіти та спеціальності.

Руслан Кононенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook