Професору Г. М. Калиновському – 80 років!

20 квітня 2018 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

19 квітня 2018 року доктору ветеринарних наук, професору, академіку АН ВШ України, завідувачу кафедри акушерства і хірургії факультету ветеринарної медицини Житомирського національного агроекологічного університету виповнилось 80 років.
Значна частина життя Г.М. Калиновського, а це майже 30 років, тісно пов’язана з Українською сільськогосподарською академією (нині НУБіП України), де він отримав чудову освіту навчаючись, а, в подальшому, і працюючи з видатними особистостями того часу: професорами І. О. Поваженком, І. С. Нагорним, С. В. Баженовим, Г. О. Гіммельрейхом та іншими, завдяки яким, а також наполегливому навчанню та постійній роботі над собою, пройшов шлях від студента до висококваліфікованого ветеринарного лікаря, доктора ветеринарних наук, професора, став унікальним фахівцем з багатогранним світоглядом та безперечним авторитетом у студентів та колег. Його внесок у розбудову нашого факультету увійшов в історію, як приклад самовідданої праці на благо рідної alma mater.
Упродовж 12 років, професор Г.М. Калиновський був членом спеціалізованої вченої ради Д 26.004.13 із захисту дисертацій з ветеринарного акушерства та хірургії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України будучи принциповим опонентом та відповідальним науковим керівником, за що йому особлива вдячність.
Працюючи в УСГА, а надалі в Житомирському національному агроекологічному університеті Г. М. Калиновський доклав величезних зусиль до виховання і навчання молоді. Серед його учнів уже з них 16 - отримали наукові ступені та вчені звання. Його щирість, людяність, бажання неодмінно прийти на допомогу колегам та друзям заслуговують на глибоку повагу.
В день ювілею співробітники кафедри, а також весь трудовий колектив факультету ветеринарної медицини НУБіП України зичить ювіляру міцного здоров’я, довголіття, щастя, добра, благополуччя та нових творчих успіхів на науковій та педагогічній ниві.


Доцент Лакатош В.М.
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook