Професор з Нідерландів Хенк Доннерс зустрівся з учнями спеціалізованої школи №43 «Грааль» Солом’янського району міста Києва

21 березня 2018, 11:10

Кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту значна увага приділяється питанням проведення профорієнтаційної роботи. Це пов’язано з нагальною вимогою часу щодо підготовки молоді до свідомого обрання спеціальності з метою забезпечення реалізації її творчого потенціалу та сприяння самовираженню та самовизначенню.

20 березня 2018 року в рамках проведення профорієнтаційної роботи за ініціативою доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерини Алексеєвої професор з Нідерландів Хенк Доннерс провів лекцію з менеджменту та державного управління для старшокласників у спеціалізованій школі № 43 «Грааль» Солом’янського району міста Києва.

Учні та вчителі виявили сильну зацікавленість, уважно слухали професора, задавали питання.

Після лекції виступила доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва з інформацією про НУБіП України та запросила старшокласників до університету на День відкритих дверей 29 березня 2018 року.

Катерина Алексеєва


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook