Переможцем чемпіонату України з перетягування канату (у приміщенні) 2018 року стала чоловіча і жіноча команди НУБіП України

9 березня 2018, 23:41
м. Київ, Національний авіаційний університет

3 березня 2018 р. в м. Києві чоловіча і жіноча команди НУБіП України стали переможцями чемпіонату України і чемпіонату України серед студентів з перетягування канату (у приміщенні) 2018 року.

 

В чемпіонаті України взяли участь 14 чоловічих і 9 жіночих команд студентів, армійців, представників рятувальних служб, силових структур. Змагання проводили Міністерство молоді та спорту України, федерація найсильніших атлетів України.

 

Стаття про змагання і фото: Жіноча і чоловіча команди НУБіП з перетягування канату - чемпіони України серед збірних команд університетів!

Відеорепортаж про змагання в новинах на телевізійному каналі «Правда спорт»: Як чоловіча і жіноча команди НУБіП з перетягування канату стали чемпіонами України серед студентських команд (ВІДЕО)

  

Вітаємо збірної команди університету з перетягування канату з вдалим початком нового сезону і бажаємо успіхів на літньому чемпіонаті України 2018 року!    

Кафедра фізичного виховання

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook