Інтерв'ю зі студенткою ОС "Магістр" "Управління інноваційною діяльністю"

18 грудня 2017, 16:22
НУБіП України

 

  
  1. Представтеся, вкажіть ПІБ, контактний номер телефону, факультет (ННІ), спеціальність за якою навчалися.
Макаренко Вікторія Петрівна – 098-119-06-03
ННІ післядипломної освіти, спеціальність «Менеджмент», освітня програма «Управління інноваційною діяльністю».
 
  1. Чому обрали НУБіП і як вступали?
Національний університет біоресурсів і природокористування України обрала за рекомендацією друга, який навчався в університеті після закінчення коледжу. Вступний іспит склала з найвищим результатом.
 
  1. Чим запамяталось навчання в університеті?
Навчання в Університеті запам′яталося цікавими знайомствами, проживанням в гуртожитку. Знайшла тут друзів, майбутнього чоловіка.
 
  1. Де плануєте працевлаштуватися після закінчення вишу (чи вже працевлаштовані)?
Використовуючи знання, здобуті під час навчання у вузі, започаткувала свою справу. Працюємо разом з чоловіком. У нас торгівельна площадка з продажу засобів захисту рослин. Вважаю, що ми успішні люди.
 
  1. Що, на вашу думку, потрібно зробити під час навчання в університеті, аби стати успішною людиною?
Для цього ми не упускали можливості жити в Університеті активним життям, брати участь в усіх корисних для нас проектах, знайомитись з цікавими людьми, тобто бути відкритими, поглиблювати знання з обранної спеціальності і загалом вивчати в декілька разів більше, ніж передбачено навчальною програмою. А ще –  заняття спортом, участь в художній самодіяльності – без цього студентське життя не є повноцінним.
 
  1. Чи маєте і які саме здобутки під час навчання в НУБіП (спорт, олімпіади, творчі конкурси, наукові дослідження тощо)?
Неодноразово брала участь у пісенних конкурсах, виборювала друге почесне місце у Всеукраїнських змаганнях з перетягування канату. Із задоволенням у складі команди ННІ післядипломної освіти змагалась у різних видах спорту на університетських святах.
 
Навчання в Університеті для мене – хороша життєва школа. Бути людиною, патріотом своєї країни  – це головне, чому навчилася я у виші.
 
 
Нинішнім студентам бажаю використовувати всі можливості, які дає  нам наш університет, для того щоб вийти з його стін кваліфікованими спеціалістами, бути готовими до роботи в сьогоднішніх непростих умовах, не боятися започатковувати свій власний бізнес тут, у нас в Україні. І повірте – життєвий успіх не забариться!
 
 
Розмову провела директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook