Стратегічні напрямки розвитку кафедри управління та освітніх технологій

Місія: забезпечення якісної підготовки студентської молоді до діяльності в конкурентоспроможному професійному середовищі

1. Забезпечити високу якість освітнього процесу для надання студентам знань, умінь та навичок на рівні найкращих світових стандартів з урахуванням потреб суспільства та ринку.

2. Розширити освітні можливості кафедри через відкриття нових спеціальностей, збільшення ліцензійного обсягу.

3. Впровадити практику співвикладання кількома викладачами однієї академічної дисципліни за принципами міждисциплінарності, залучати гостьових лекторів.

4. Для забезпечення успішного входження випускників на ринок праці забезпечити поєднання теоретичного і прикладного аспектів навчання, підвищити якість та ефективність виробничої практики студентів, посиливши в цьому напрямі співпрацю з навчальними закладами, державними установами та неурядовими організаціями.

5. Здійснювати наукові дослідження за пріоритетними напрямами, враховуючи потреби суспільства, розвиваючи міждисциплінарність та інноваційність у природничих, гуманітарних, суспільних та технічний науках.

6.  Підвищити публікаційну активність НПП кафедри, через підготовку статей для авторитетних міжнародних і національних видань, зокрема, Scopus та Web of Science.

7. Посилити роботу із залучення студентів до виконання наукових досліджень, підготовку публікацій та проектів.

8. Залучати талановиту молодь до навчання в аспірантурі та докторантурі.

9. Посилити міжнародну наукову співпрацю шляхом створення та залучення НПП до спільних міжнародних наукових проектів, участь у міжнародних заходах.

10. Запровадити системну роботу з регулярного оновлення інформації на інформаційних ресурсах університету про діяльність кафедри.

11. Посилити профорієнтаційну роботу із залученням абітурієнтів на навчання в НУБіП.

12. Розвивати електронне та дистанційне навчання шляхом розроблення курсів, програм тощо.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook