Дж. Дж. Вілсон з Великобританії поділився новими ідеями вивчення англійської мови з викладачами університету

15 лютого 2018 року

     Саме під таким девізом – «Together we can do more» – пройшли міжнародні методичний і навчальний семінари із легендарним Дж. Дж. Вілсоном – методистом, вчителем, автором навчальних підручників і письменником із Великої Британії. Подорожуючи світом, він ділиться власним досвідом, позитивом і мотивує до вивчення та успішного викладання англійської мови.

     В Україні він вперше, тож співробітники кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей не могли не скористатися унікальною можливістю отримати нові ідеї, методичні рекомендації та цінні поради щодо покращення викладання англійської мови, а також відобразити набуті знання в наукових доробках у межах ініціативної теми кафедри «Англомовна професійна комунікація в координатах євроінтеграційної тенденції в Україні».

     Дж. Дж. Вілсон зосередив увагу на ключових навичках ХХІ століття, що на його переконання складаються із трьох «К»: креативності, критичного мислення, кооперації.

     Дослухаючись до порад світового експерта, ми вирішили запросити наших студентів на виїзне заняття з англійської мови з носієм мови, під час якого потрібно було відповідати на запитання типу «Which professions are the least/most trusted? Why? Has it changed in recent years? Why?», тим самим розвиваючи критичне мислення.

     Цей семінар став для нас успішним і результативним ще й тому, що вже наступного тижня ми чекаємо на гостей із Pearson і Dinternal Education, а завдяки зусиллям доцента Алли Найдьонової особливим гостем стане директор Британських представництв в Україні – Майк Хадсон!

     Запрошуємо усіх бажаючих на семінар, присвячений міжнародним екзаменам та онлайн вивченню англійської мови, що відбудеться 27 лютого 2018 року в стінах нашої рідної alma mater!

 

Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook