Стартувало підвищення кваліфікації для педагогічних працівників технікумів і коледжів на базі Технологічно-промислового коледжу Вінницького НАУ

13 лютого 2018 року

 

 

12 лютого 2018 року розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організовані Навчально-науковим інститутом післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України на базі Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету.
 
 
З вітальним словом виступив ректор Вінницького національного аграрного університету Віктор Мазур, який від імені президента університету Григорія Калетніка привітав усіх зі святом Трьох святих: св. Василія Великого, св. Григорія Богослова, св. Івана Золотоустого, побажав усім миру та злагоди і висловив сподівання про плідну співпрацю педагогічних працівників ВНАУ та коледжів – структурних підрозділів університету з НУБіП щодо інноваційної спрямованості науково-педагогічної діяльності педагогів в сучасних освітніх умовах. Директор Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету Руслан Будяк, який зазначив, що коледж вже багато років співпрацює з професорсько-викладацьким складом НУБіП з питань підвищення кваліфікації педагогічних працівників, що дає змогу постійно вдосконалювати фаховий рівень викладачів коледжу.
 Роботу семінару розпочала директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України Марія Кулаєць, яка окреслила коло перспектив та труднощів на шляху розвитку сучасної аграрної освіти. Марія Михайлівна акцентувала увагу на необхідності пошуку інноваційних шляхів в розвитку навчальних закладів, а також постійному саморозвитку педагогічних працівників, в тому числі опанування новітніми методиками та формами організації освітнього процесу.
 
 
До навчальної програми залучені найбільш кваліфіковані науково-педагогічні працівники: д.е.н., проф., академік НААН Сергій Кваша, к.т.н., начальник навчального відділу НУБіП України Оксана Зазимко, д.пед.н., зав. кафедри педагогіки НУБіП України Руслан Сопівник, д.пед.н., начальник навчально-методичного відділу НУБіП Лариса Кліх , д.пед.н., декан факультету інформаційних технологій НУБіП України Олена Глазунова та інші.
 
 
 
Завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ ПО та Інформаційно-обчислювального центру НУБіП України читання лекцій відбуватиметься в on-line режимі. Водночас слухачами курсів підвищення кваліфікації будуть викладачі Могилів–Подільського технолого–економічного коледжу ВНАУ, Технологічно-промислового коледжу Вінницького НАУ, Брацлавського агроекономічного коледжу ВНАУ, Ладижинського коледжу ВНАУ, Немирівського коледжу будівництва та архітектури ВНАУ, Чернятинського коледжу ВНАУ, Верхівського сільськогосподарського коледжу ВНАУ. Загальна кількість 150 слухачів.
Навчальний курс завершиться іспитом, в якому слухачі зазначать, які інноваційні технології вони використовують при викладанні дисциплін і що нового запровадять у своїй подальшій роботі.
 
Богдана Вишнівська
доц. кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook