Православний фестиваль "Різдвяна зірка"

16 січня 2018, 14:48
м.Ірпінь

             Уже кілька років поспіль у січні у м. Ірпінь проходить Православний фестиваль "Різдвяна зірка", метою проведення якого є популяризація духовної пісні та збереження традицій українського народу. Зазвичай у фестивалі беруть  участь парафіяльні творчі колективи (кліросні хори та колективи вихованців недільних шкіл), а на святі лунають колядки, щедрівки, проходить показ різдвяних вертепів.

            Вже не вперше створювати святковий настрій на заході допомагає викладач кафедри культурології Ніна Мелікова, готуючи до виступу учнів Недільної школи парафії свмч Володимира митрополита Київського і Галицького. Ніна Володимирівна навчає молоде покоління, прищеплюючи патріотизм, любов до Батьківщини, гуманізм і доброту. «Працюю з дітьми, бо бачу у них майбутнє України, але часто розповідаю їм про університет, в якому викладаю, знайомлю зі своїми студентами. А ще розказую, що у нас також можна займатися творчістю під керівництвом професіоналів, разом з тим здобуваючи хорошу якісну освіту ». 

                                                                                           

Цей різдвяний марафон продовжив виступ Ніни Мелікової у складі вокальної формації хормейстерів ДМУ у великій залі КДШМ № 5. 

 Яскраве виконання зразків світової класики в концерті "Різдвяні пісні та колядки світу" продемонструвало високий професійний рівень виконавців, подарувало найкращі враження слухачам, позитивно вплинуло на збагачення слухацького досвіду, сприяло духовному та естетичному вихованню учнівської молоді, яка становила більшість слухацької аудиторії.

Відділ культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради надіслав на ім’я  ректора НУБіР України С.М.Ніколаєнка подяку за постійне сприяння у проведенні культурно-мистецьких заходів та особистий внесок асистента кафедри культурології Мелікової Н.В. в популяризацію української пісні, збагачення культурних традицій українського народу , високий рівень підготовки нею учасників заходів, цікаво підібраний репертуар та яскраве творче оформлення.

         «Сподівємося на подальшу плідну співпрацю в напрямку естетичного та духовного виховання української молоді та збагачення професіоналізму мистецьких заходів і досвіду», - написав начальник відділу Є.П.Антонюк.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook