1 лютого - нарада-семінар із завідувачами кафедр

30 січня 2018 року

1 лютого о 10-00 в аудиторії 309 навчального корпусу №3 відбудеться семінар-нарада із завідувачами кафедр.

На порядку денному заплановані вступне слово ректора Станіслава Ніколаєнка, доповіді за результатами наукової діяльності у 2017 році першого проректора Ігоря Ібатулліна, навчальної, виховної та спортивної роботи проректора Сергія Кваші, розвиток міжнародних відносин проректора Вадима Ткачука. Після чого відбудеться обговорення.

Свої оцінки та побажання в інтерв'ю офіційному сайту НУБіП вже виказали завідувачі кафедр педагогіки Руслан Сопівникконярства та бджільництва Микола Повозніковзагальної хімії Надія Антрапцевакомп'ютерних систем і мереж Дмитро Касаткінанатомії, гістології та патанатомії тварин Олег Мельникбіржової діяльності і торгівлі Надія Резнікбіології тварин Микола Сахацькийекобіотехнології та біорізноманіття Микола Патика.

Денис Рудень

Порядок денний
проведення наради-семінару із завідувачами кафедр НУБіП України

 Початок: 1000
Місце: навчальний корпус 3, ауд. 309

1. Вступне слово – ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М.

2. Про результати наукової діяльності у 2017 році та перспективи її розвитку. Доповідає перший проректор – Ібатуллін І.І.

3. Конкурентоспроможність підготовки фахівців в НУБіП України: стан та шляхи покращення. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи – Кваша С.М.

4. Міжнародна та госпрозрахункова діяльність кафедр. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку – Ткачук В.А.

5. Завдання колективу університету щодо шляхів економії енергоресурсів. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності – Іщенко В.В.

6. Виступи завідувачів кафедр та присутніх на нараді-семінарі.

7. Різне. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook