В університеті пройшов щорічний студентський конкурс інноваційних проектів «Віртуальна реальність»

1 грудня 2017 року
НУБіП України

 

30 листопада 2017 року відбувся черговий конкурс інноваційних проектів «Віртуальна реальність» в межах вивчення дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності», в якому взяли участь четвертокурсники економічного факультету спеціальності «Економіка підприємств» під керівництвом завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольги Витвицької.
 
 
Інноваційні проекти оцінювали провідні фахівці у сфері інноваційної та інвестиційної діяльності: декан економічного факультету професор Анатолій Діброва, начальник відділу патентно-ліцензійної, винахідницької та раціоналізаторської роботи НУБіП України Тетяна Герасимова, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, доктор економічних наук Василь Збарський, старший науковий співробітник відділу інвестицій ННЦ «Інститут аграрної економіки» НААН Микола Кісіль, генеральний директор компанії “SynergyDevelopmentConsaltingСвітлана Олєйнікова.
 
 
 
 
 
Кожен учасник презентував досить цікаві проекти. Диплом же І ступеня за відмінну підготовку та якісну презентацію отримали Левенець Яна, Марченко Інна, Полева Ольга з інноваційним проектом «Floromat». Другими стали Бурмака Любов та Федченко Наталія (інноваційний проект "Cherry-збирач"), а третіми – Войтенко Марія, Кулик Дмитро та Калініченко Катерина (інноваційний проект "CLEVERBOX").
 
 
 
 
 
З метою закріплення практичних знань студентів з питань захисту інтелектуальної власності та проектування експерти продемонстрували їм, як здійснюється оприлюднення новизни та порекомендували обов’язково використовувати маркування міжнародними символами авторських та суміжних прав.
Богдана Вишнівська,
доцент кафедри
публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook