Успішно завершився міжнародний проект TEMPUS - QANTUS «Рамка кваліфікацій у сфері наук про навколишнє середовище в українських університетах», учасником якого є наш університет

24 листопада 2017 року

16-17 листопада 2017 р. в Одеському державному екологічному університеті відбулась Фінальна зустріч за міжнародним проектом 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES «Рамка кваліфікацій у сфері наук про навколишнє середовище в українських університетах» (QANTUS) за програмою TEMPUS IV, учасник якого є наш університет. Усі завдання по проекту університетом виконано.


Фінальній зустрічі передував методичний візит з 6 по 10 листопада 2017 року представників українських організацій – членів консорціуму проекту Європейської Комісії TEMPUS QANTUS «Рамка кваліфікацій у сфері наук про навколишнє середовище в українських університетах» за програмою до Ягеллонського університету в м. Краків (Польща).


У методичному візиті взяли участь Національного університету біоресурсів і природокористування України (О.В. Зазимко – начальник навчального відділу), представники Національного університету “Одеська морська академія” (В.М. Захарченко, Д.Г. Парменова, Ю.С. Медведєва, А.С. Шестакова), Одеського державного екологічного університету (А.М. Польовий, О.В. Шаблій, К.Д. Гусєва), Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна (К.Б. Уткіна, Н.В. Максименко), Львівського національного аграрного університету (О.Я. Іщенко), Уманського національного університету садівництва (І.І. Мостовяк), Білоцерківського національного аграрного університету (Т.М. Димань) та Департаменту вищої освіти МОН України (А.В. Рибалко).
У ході візиту були проведені зустрічі з доктором Мареком Франковичем, професором Л. Хмєларжем, професором В. Пєкошевські, доктором Б. Жиль, І. Завіською, а також ряд семінарів з питань забезпечення якості освіти, розвитку міжнародних зв’язків та виконання міжнародних програм обміну викладачами та студентами.


Учасники візиту відвідали Факультет хімії з його численними навчальними та дослідницькими лабораторіями, а також відділ міжнародних зв’язків Ягеллонського університету. За результатами участі у методичному семінарі його учасники отримали сертифікати.

Керівник навчального відділу, кандидат технічних наук, дочент,
Зазимко Оксана Володимирівна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook