ІІІ турнір з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші присвячений 120-річчю НУБіП України

10 листопада 2017 року
НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала

10 листопада 2017 року (п’ятниця) в університеті відбудуться треті змагання з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші присвячені 120-річчю НУБіП України.

Учасники. До участі у змаганнях запрошуються 16 кращих спортсменів тенісистів серед студентів і 16 кращих спортсменів тенісистів серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників НУБіП України (чоловіки). Список за заявками складає головний суддя турніру Чирва П.О., старший викладач кафедри фізичного виховання, головний секретар – Краснов В.П. професор кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії.

Програма та регламент змагань. 10.11.2017 (п’ятниця) до 14:00 – реєстрація учасників, жеребкування, 14:00-14:25 – розминка, 14:30 – відкриття, 14:45 – початок турніру.

Змагання відбуваються у парному розряді. Кожна пара складається з 1 студента і 1 науково-педагогічного працівника, пари формуються за жеребом. Система розіграшу турніру – за сіткою Double-elimination_tournament - до двох поразок.

Змагання відбуваються згідно правил змагань з тенісу настільного. Кожна гра складається з трьох партій до 2-ох перемог. Партія продовжується до 11 очок. Кожна команда (пара) виконує по 2 подачі почергово.

Кожний гравець приходить на турнір з власною тенісною ракеткою. Судді забезпечують учасників турніру тенісними кульками «Старт 3».

Чекаємо на трибунах вболівальників, підтримуйте свої команди!

Студенти, викладачі, вболівальники у кого будуть цікаві фото з турніру – надсилайте фото для розміщення їх на сайті університету (із зазначенням прізвища фотографа) на електронну адресу: [email protected] - В’ячеславу Пархоменку.

В’ячеслав Пархоменко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook