Дебют першокурсника

26 жовтня 2017 року

Традиційним святом для осені вже декілька років поспіль є «Дебют першокурсника» на якому студенти першого курсу показують свої таланти, доводять, що вони гідна заміна магістрам і що факультет залишається в надійних руках.

25 жовтня агробіологічний факультет відсвяткував «Дебют першокурсника». Під чітким керівництвом голови культ-масового сектору  – Юлії Гаращук, студенти із кращих сторін показали себе. Виявилось, що вони надзвичайно талановиті! І це, мабуть, найспівочіший курс на всьому факультеті, адже багато хто з них має гарний голос і плюс до всього вправно володіє музичними інструментами.

Розпочав свято Михайло Марків із піснею "Не спи моя рідна земля", від пронизливого голосу юнака мурашки йшли по тілу. Студенти п'ятої групи виступили із номером КВН і довели, що вони найгумористичніший колектив першого курсу.

Мелодійною грою на піаніно порадував В'ячеслав Головченко, хлопець займається улюбленим ділом з дитинства і не дивно, адже в ноти він практично не дивився.  Павло Христофор здивував своїм професіоналізмом, виконавши на гітарі пісню "Despacito". Найкреативнішими виявились студенти 2 групи  хлопці переробили знайому усім пісню «Я солдат» на «Я студент», в них вийшло все просто бездоганно! Також на дебюті запалала ще одна зірочка нашого факультету Єлизавета Чебуніна із піснею "Start a Riot". Олександр Овчаренко підкорив дівочі серця у залі із піснею "Гореть", а Юлія Кротач не залишила байдужим нікого, виконавши акапельно славнозвісну пісню "Чорнобривці".

По закінченню свята, усіх першокурсників привітав декан нашого факультету Віктор Забалуєв і нагородив грамотами. Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко подарував чудовий вірш у власному виконанні.

Студентська організація факультету порадувала усіх учасників солодким подарунком.

Отже, із впевненістю скажу, що лави агробіологічного факультету поповнились талановитими, креативними, творчими і відповідальними студентами! 

 

Діана Максимчук

оргкомітет студорганізації агробіологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook