Продовжуючи діалог зі студентством

26 вересня 2017 року

     26 вересня відбулася традиційна зустріч керівництва університету зі студентським самоврядуванням. І розпочалася вона із знайомства: ректор Станіслав Ніколаєнко представив команду проректорів і очільників відділів, а новообрана голова Студентської організації Катерина Дювенжи – своїх колег з факультетів і навчально-наукових інститутів.

      Розпочинаючи діалог, Станіслав Ніколаєнко зупинився на внутрішніх і зовнішніх загрозах, які стоять перед країною, університетом і кожним студентом. Виходячи з них, можна сформулювати основне завдання для молоді: серйозно оволодівати знаннями, піднімати свій рівень освіченості, навчитися створювати нові знання, розвивати підприємницьку ініціативу і давати робочі місця. З цим перекликаються і дев’ять завдань, які визначила своїм рішенням вчена рада університету в серпні. Всі вони спрямовані на підвищення якості навчання, практичної підготовки, наукових досліджень, виховання громадянина і патріота, розвиток міжнародних контактів.

     Катерина Дювенжи подякувала студентству за підтримку на виборах і виказала сподівання на плідну спільну роботу в новій структурі Студентської організації, в які своє місце зможе знайти кожен студент. Пропозиції до стипендіального рейтингу висловила керівник студентської організації факультету інформаційних технологій Вікторія Артемчук. Учасники зустрічі домовилися, що всі ці пропозиції будуть розглянуті на окремій нараді, а проректор з навчальної і наукової роботи Сергій Кваша закликав студентство терміново оновити склади стипендіальних комісій на факультетах та в ННІ. Голова студентської організації юридичного факультету Євгенія Дошка поцікавилася можливістю проведення великого концерту університетського «Колосу», приуроченого 60-річчю колективу, на що отримала схвальну відповідь від ректора Станіслава Ніколаєнка.

 

 

     Звертаючись до студентів, Сергій Кваша закликав молодь продовжувати славні традиції університету, бути патріотами своєї alma mater, ставати авторитетами в колективах ННІ чи факультетів. Перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що випускник НУБіП у будь-який час затребуваний на ринку праці, окреслив перспективи наукової діяльності та запросив до активної участі в студентських наукових гуртках. Голова профкому студентів і аспірантів Олексій Муравський запевнив у повній підтримці студентських ініціатив профспілкою.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко звернув увагу студентства на необхідність участі в нарадах-плануваннях, які проводяться на факультетах та в ННІ, де потрібно піднімати і вирішувати всі нагальні питання і проблеми. Бути активними учасниками освітнього процесу, виказувати свої пропозиції на засіданнях ректорату (Катерина Дювенжb – член ректорату за посадою), вченої ради, де студентство теж має своє представництво. Станіслав Миколайович висловив впевненість, що сьогоднішній діалог продовжиться на аналогічних зборах на факультетах та в ННІ.

 

 

Денис Рудень


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook