Сходинка в омріяну професію

1 жовтня 2017 року

     Саме таку назву має профорієнтаційний форум, який уже 12 років поспіль організовують Виконавчий комітет Ладижинської міської ради та міський центр зайнятості. На запрошення організаторів участь у ньому взяли і представники факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів та природокористування України, доценти кафедри фармакології та токсикології Гальчинська Олена Костянтинівна та Іщенко Вадим Дмитрович. Основними учасниками форуму були учні 9-11 класів усіх чотирьох шкіл м. Ладижина, проте зацікавленими у інформації про можливості навчання були і родичі майбутніх абітурієнтів та керівники навчальних закладів.

     Найбільшу зацікавленість у перспективах навчання у НУБіП України викликала інформація про можливість відповідно до «Закону про освіту» вступати на навчання на факультет ветеринарної медицини за освітнім рівнем «Магістр», а також наявність у вузі військової кафедри, що дає можливість отримати студентам усіх факультетів військове звання. Значна кількість питань стосувалися і практичної підготовки студентів, а також можливості під час навчання пройти стажування за кордоном. У відповідь на ці питання було продемонстровано фільм про навчальні клініки факультету ветеринарної медицини та презентацію факультету, у якій було відображено інформацію про основні напрями діяльності, в тому числі участь студентів у програмах обміну студентами із закордонними вузами-партнерами.

     За результатами проведеної роботи окремі учасники форуму висловили бажання стати студентами факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Серед них цьогорічна випускниця – стипендіат Кабміну України та неодноразова переможниця Всеукраїнських олімпіад і міжнародних конкурсів Іщенко Ярослава Андріївна.

Бойко Г.В.,

доцент кафедри фармакології та токсикології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook