Реалізація інноваційних методів викладання англійської мови на практиці

22 вересня 2017 року
   Добре відомо, що одним з найвідоміших і найпопулярніших методів викладання іноземних мов є комунікативний. Головна мета його застосування полягає у створенні сприятливих умов для того, щоб студенти мали змогу навчитися вільно спілкуватися англійською мовою. До безперечної переваги цього методу можна віднести формування і розвиток усіх необхідних навичок вільного володіння англійською мовою, що відбувається завдяки максимальному зануренню студентів у англомовне середовище.
      Не є винятком і викладачі кафедри англійської філології. Під час проведення практичних занять вони активно використовують комунікативний метод, оскільки саме його реалізація в процесі іншомовної комунікації дає студентам змогу отримати не тільки ґрунтовні знання про країну, мова якої вивчається, відомості з різних галузей життя суспільства, необхідних для успішної майбутньої професійної діяльності, а й сприяє формуванню іншомовної комунікативної компетентності, що виявляється у здатності спілкуватися англійською мовою не залежно від конкретної ситуації.
      Так, використовуючи комунікативний метод під час вивчення теми "Public speaking", студенти під керівництвом доцента кафедри англійської філології Т. А. Пастернак отримали перший позитивний результат.
 

Клименко Людмила Володимирівна

Старший викладач кафедри англійської філології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook