На звітно-виборчої конференції було заслухано та обговорено звіт в.о. голови студентської ради гуртожитку № 6

20 вересня 2017 року

20 вересня у гуртожитку №6 відбулася звітно-виборча конференція та дебати кандидатів на посаду голови студентської ради.
На звітно-виборчій конференції були присутні заступники деканів факультету ветеринарної медицини та гуманітарно-педагогічного факультету Деркач С.С. та Рудик Я.М., вихователі гуртожитку від факультетів Мазур В.М. і Савчук Т.Л., Поліщук О.С. і Христюк С.Б., а також мешканці гуртожитку.

Першим на звітно-виборчої конференції було заслухано та обговорено звіт в.о. голови студентської ради Барабаша С.С. про те, що відбувалося у нашому гуртожитку і що було зроблено за 2016-2017 н.р. студентською радою під його головуванням.


Звіт затвердили та позитивно оцінили відкритим голосування більшість присутніх. Заступник декана факультету ветеринарної медицини Деркач С.С. та вихователь гуртожитку від факультету ветеринарної медицини Савчук Т.Л. подякували Станіславу за плідну працю.
Другим питанням були дебати кандидатів на посаду голови студентської ради гуртожитку №6.
Першою виступила студентка гуманітарно-педагогічного факультету Вікторія Мацола, яка представила свою програму розвитку студентського самоврядування в гуртожитку та розказала про свої плани, які збирається реалізувати.

Другим виступив студент факультету ветеринарної медицини Володимир Цимбалістий, який теж представив свою програму розвитку студентського самоврядування в гуртожитку та розказав про свої ідеї та плани, які він планує втілити в студентське життя.
Виступи кандидатів були змістовні, а цілі – чітко озвучені. Кожин з присутніх міг задати питання і почути достойну відповідь на нього.

Отож, на цьому  заході мешканці гуртожитку мали змогу не лише заслухати звіт в.о. голови студентської ради Станіслава Барабаша, а й ознайомитися з програмами розвитку студентського самоврядування в гуртожитку кандидатів на посаду голови студентської ради.

Наприкінці звітно-виборчої конференції до присутніх звернувся заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., який нагадав мешканцям про вибори голів СО, які пройдуть в університеті, на факультеті та в гуртожитку, та побажав кандидатам перемоги.
21.09.2017р. з 8:30 до 19:00 у залі відпочинку гуртожитку №6 відбудуться вибори голови студентської ради гуртожитку.

Прийди і відай свій голос за найкращого кандидата. Хай переможе сильніший!

Заст. завідувача гуртожитку №6
Масалович Ю.С.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook