Першокурсники розпочали знайомство з університетом

14 серпня 2017 року

 8 серпня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася зустріч деканату та студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету з першокурсниками. Традиційно «Школу першокурсника» розпочав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук. Він привітав першокурсників зі вступом до Національного університету біоресурсів і природокористування України, підкресливши престижність і потрібність гуманітарних спеціальностей в сучасному світі. Василь Дмитрович наголосив на тому, що за кількістю контрактників денної форми навчання гуманітарно-педагогічного факультет уже третій рік поспіль тримає лідерські позиції по університету. Декан розповів про структуру факультету, спрезентував програми «подвійних дипломів» і закордонного стажування для студентів, особливості змістовне дозвілля майбутніх соціальних педагогів і філологів, психологів і міжнародників, а також звернув увагу на дотримання дисципліни та порядку в гуртожитку, протипожежну безпеку, підтримання комфортних умов проживання.

     Із вітальним словом виступив і голова Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Валентин Савченко, закцентував увагу першокурсників на завданнях студентського самоврядування, побажав їм зреалізувати себе, бути активними.

  

     Потому першокурсники спеціальності «Соціальна робота» пройшли тестування для визначення рівнів комунікативної компетенції з іноземної мови. За його результатами буде створено групу з поглибленим вивченням англійської мови.

  

     Особливістю цьогорічної школи першокурсника була присутність батьків, які із зацікавленням слухали, ставили питання.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook