Моя мрія стати висококваліфікованим інженером-механіком.

27 червня 2017 року

 Моя мрія стати висококваліфікованим інженером-механіком.

Такими планами на майбутнє поділився випускник Тарасівської загальноосвітньої школи, що на батьківщині Т.Г. Шевченка – Ільченко Євгеній.

 

Чому саме інженерний напрямок ви вибираєте у своєму житті?

Я проживаю у сільській місцевості і з дитинства бачив роботу техніки у полі, крім того, моя сім’я займається вирощуванням сільськогосподарських культур і має для цього відповідний парк машин. Мені подобається своїми руками ремонтувати механічні вузли  та вдосконалювати їх конструкцію. Допомагаючи батькам по господарству я зрозумів, що ідеальної техніки немає, якого б виробництва вона не була, тому в умовах нашого виробництва вона постійно потребує удосконалення.

 

Чому ви вибрали саме НУБіП України?

Деякі і хлопці і дівчата з нашого села навчаються у Шевченківському сільськогосподарському коледжі, а після його закінчення вступають до НУБіП, від них я  вперше дізнався про університет, а  восени до нас у школу приїжджали викладачі механіко – технологічного факультету з профорієнтаційною роботою, які детально розповіли і про діяльність навчального закладу. Я загорівся ідеєю вступу саме до НУБіП України на спеціальність «Агроінженерія», оскільки факультет має серйозну навчальну базу, конструкції машин та технології вивчаються на зразках реальної техніки, є можливість під час навчання працювати у сучасних наукових лабораторіях, також факультет  має зв’язки з провідними виробниками сільськогосподарської техніки світу, а у ВНЗ є програми міжнародного стажування студентів.

 

Як ви себе відчуваєте перед  участю у конкурсному відборі до університету?

Я здав зовнішнє незалежне оцінювання на високі бали, крім того, вирішив себе перестрахувати і  навесні пройшов курси дистанційного підготовчого навчання у НУБіП України, за які отримав 8,15 балів до ЗНО. До речі, добре, що в університеті організовано такі курси, які можуть мати додаткові бали до вступу. Мені розповідали мої старші товариші, які вступали до вишів у минулому році, що навіть один додатковий бал дає перевагу у конкурсному відборі у кілька десятків осіб.

 

Що ж, бажаємо успіхів при  вступі і раді будемо бачити вас у стінах нашого університету.

 

 

Розмовляв, заступник декана механіко – технологічного факультету І. Сівак

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook