День відкритих дверей на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

18 травня 2017 року

18 травня 2017 року  факультет захисту рослин, біотехнології та екології радо зустрів учнів Київщини – переможців, призерів і учасників конкурсу наукових робіт Малої академії наук.

До нас завітали гості з Макарівського, Фастівського, Переяслав-Хмельницького, Ставищенського, Володарського, Білоцерківського, Згурівського, Броварського та Обухівського районів.

Декан факультету Доля М.М. разом з науково- педагогічним колективом провели оглядову екскурсію та ознайомили майбутніх абітурієнтів з окремими навчальними та науковими лабораторіями кафедр факультету. Школярам розповіли про способи отримання безвірусних ягідних, овочевих, квіткових та декоративних рослин в навчально – науковій лабораторії фітовірусології та біотехнології, про  новітні заходи захисту рослин  у сучасному сільському господарстві, а також про сучасні методів експрес-діагностики фізіологічного стану рослин за допомогою  біосенсорного засобу «Флоратест», що оцінює стан фотосинтетичного апарату та його функціональні можливості.

Майбутнім абітурієнтам надано консультації щодо актуальності високоякісної підготовки фахівців зі спеціальностей 202  «Захист і карантин рослин», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 101 «Екологія».

Відповідальна за профорієнтаційну роботу на факультеті доцент Соломенко Л.І.  провела анкетування школярів щодо вибору спеціальностей,   дисциплін ЗНО та контактних телефонів для зв’язку з ними.

 

Деканат

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook